logobanner  
logobanner  
 
spacer
sfeerfoto

WWW.NATUURFOTOALBUM.BE / .EU

Alle foto's, teksten en mededelingen vallen onder de voorwaarden van het www.natuurfotoalbum.be / .eu zoals bepaald in de huisreglement

De foto's dragen het copyright van de fotograaf - eigenaar.

Alle foto's op het Natuurfotoalbum.be /.eu zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen als dusdanig niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, d.m.v. druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, print-screen, websites, mailings, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder toestemming van de desbetreffende fotograaf.


Bij misbruiken worden steeds gerechterlijke stappen ondernomen.

Uitzonderingen op deze regel kunnen enkel en alleen in schriftelijk overleg met het NFA en de fotografen.

Indien u foto's wenst te gebruiken voor diverse doeleinden moet u dit steeds schriftelijk aanvragen via het NFA of rechtstreeks met de fotograaf.

BELANGRIJK:

Natuurfotoalbum.be /.eu heeft het recht om alle foto's gepost in de fotomappen te weigeren en of te verwijderen zonder voorafgaande melding.

De eigenaar Hendrik Borglevens en Natuurgidsen.eu vzw dragen op geen enkele manier de verantwoordelijkeheid van de geposte foto's in de fotomappen.

De foto's kunnen wel worden gebruikt voor reclame doeleinden enkel en alleen door natuurgidsen.eu vzw op de websites natuurgidsen.eu en Natuurfotoalbum.be /.eu.

Terug naar het NATUURFOTOALBUM :


 


 
NFA logo